top of page

Els dinosaures s'extingeixen definitivament a La Vallalta

"No Tenim cap conveni signat amb l'empresa Jurapark en relació a aquest projecte ni a cap altre a altres llocs de Catalunya. No hem donat a aquesta empresa cap aval científic ni els hem autorizat a utilizar el nom de l'ICP en els seus projectes i no descarten emprende accions legals si detectem que ha estat així"


Ja ho dèiem en la nostra entrevista a la ràdio, aquesta gent no dóna mostres de ser molt seriosos. Doncs aquí tenim l'evidència destapada per la CUP de Sant Cebrià a la carta que l'ICP dirigeix ​​a l'alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa i que us deixem l'enllaç.


Per la nostra part considerem que això dóna un cop mortal al projecte Jurapark, ja que posa en entre dit les afirmacions de l'empresa i que davant l'evidència queda lluny de generar confiança i també d'algun regidor de l'actual govern que encegat per l'amiguisme o la ingenuïtat, recolzen un projecte sense un rigor suficient.

Donem suport a la sol·licitud de la CUP dirigida a tots els partits polítics amb representació al consistori, perquè retirin el seu suport al projecte Jurapark.

Particularment també volem demanar al ple que se centri en el projecte de la Via Verda de La Vallalta, com a eina dinamitzadora de la cohesió territorial entre les diferents poblacions de La Vallalta, com a infraestructura esportiva i turística i per tant també dinamitzadora econòmica.

 

POSTS RECIENTES:
BÚSQUEDA POR TAGS:
No hay tags aún.
bottom of page