Els nostres orígens

CONSTITUÏDA LA PLATAFORMA CIUTADANA SALVEM LA VALL, SALVEM EL POBLE

Amb la presència de més de seixanta persones el dia dissabte 26 de gener del 2008 es va constituir la plataforma ciutadana SALVEM LA VALL, SALVEM EL POBLE, amb l’objectiu de defensar l’entorn natural de la riera de Sant Andreu i de les valls que forma, dels projectes urbanístics que pretenen transformar aquest indret.

En aquesta primera assemblea, a més de constituir la plataforma, també es va decidir buscar i proposar recursos i sortides per als propietaris dels terrenys afectats (turisme rural, senyalització d’itineraris, restauració, ...), perquè no volem impedir el progrés de Sant Cebrià, sinó que aquest progrés sigui sostenible i respectuós amb la seva riquesa natural.

Anirem treballant i informant puntualment de les activitats, però poca cosa farem sense el suport i la participació de la població.

Per tant, si tens idees, iniciatives, si vols participar i treballar amb la plataforma, si creus que encara és possible evitar una transformació tant agressiva de Sant Cebrià, posa’t en contacte amb nosaltres a:

© 2023 por NÓMADA EN EL CAMINO. Creado con Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now