top of page

Projecte Lúdic i Esportiu

Salvem la Vallalta,acompanyats d’un assessor tècnic de confiança, s’ha reunit avui mateix amb l’equip tècnic de l’Ajuntament de St. Cebrià per conèixer més a fons el

Projecte Lúdic i Esportiu

amb adequació de l’entorn de zona esportiva

Després d’haver rebut notificacions d’alarma per veïns de St. Cebrià, hem actuat amb caràcter d’urgència i en aquest sentit volem agrair a l’equip tècnic de l’Ajuntament la seva celeritat i amable atenció avui mateix, responent a totes les nostres qüestions i facilitant-nos l’accés a tota la informació relativa al projecte.

La Junta Executiva de Salvem la Vallalta també s’ha reunit aquest vespre amb caràcter urgent per valorar la informació rebuda.

Es considera que el projecte, que se situa al voltant de l’actual zona esportiva serà executat respectant l’entorn natural.

  • És cert que s’hauran de substituir 9 arbres existents (alguns malalts) però, segons el projecte, està previst plantar 44 unitats d’arbres de 4 espècies diferents (liquidambar stiraciflua, liriodendrom tulipifera, quercus ilex i quercus cerris (alzines) i matolls de diferents espècies.

  • Els materials tant de construcció com d’ornamentació son adients a l’entorn en que se situen (fusta, rocalla natural, etc).

  • L’àrea afectada té un total de 6.000 m2, dels quals una mínima part serà edificada (vestuaris, petit bar), la resta serà tot a l’aire lliure.

Com a punt de trobada social i lúdic i per a la pràctica de diferents esports hem de celebrar la iniciativa.

D’altra banda no podem obviar que ens preocupa la despesa econòmica que aquest projecte pot comportar quan estem lluitant des de fa anys pel projecte de la VIA VERDA de la Vallalta que ens aportaria beneficis econòmics, socials, culturals des del respecte més absolut al medi natural i que seria en benefici de tota la comunitat vallaltenca sense excepcions .

Sant Cebrià de Vallalta, 13 Juny 2019


POSTS RECIENTES:
BÚSQUEDA POR TAGS:
No hay tags aún.
bottom of page